Mustafa: “Borea”, projekt i madh për zhvillimin e Pejës dhe të Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë në Konferencën e Investitorëve për Projektin “Borea”, të organizuar nga kryetari i Pejës,

Hoxhaj takon homologun e tij italian, flasin për kapitull i ri ekonomik dhe politik me vendeve

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj ka nisur vizitën zyrtare në Romë ku është takuar me homologun

Kërkohet ndërhyrja e Qeverisë për Ferronikelin(Video)

Kriza në Ferronikel gjatë pesë muajve ka kaluar në heshtje nga institucionet përgjegjëse të shtetit. Derisa ky gjigant është njëri